Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε 8άχρονα


Δεν έχουν τον Θεό τους... Οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν απειλητικά και προπηλάκισαν τη Σχολή του Ολυμπιακού που έδινε παιχνίδι στη Μηχανιώνα.


Μόνο αίσθημα ντροπής μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ είχε "στήσει καρτέρι" σε οκτάχρονα παιδιά...

Το πρωί της Κυριακής (1/2), η Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη κατευθυνόταν προς τη Μηχανιώνα προκειμένου να δώσουν κάποια φιλικά ματς. Και αναφερόμαστε σε παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2006....

Οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την ερυθρόλευκη αποστολή και προπηλάκισαν τα πιτσιρίκια. Με ύβρεις και απειλές προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και να φοβίσουν τους μπόμπιρες του Ολυμπιακού.

Όπως είναι φυσιολογικό τα μέλη της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές τα είχαν χαμένα. Η Αστυνομία προσπάθησε να παρέμβει και πήγε στον τόπο διεξαγωγής του επεισοδίου, αλλά δεν κατάφερε και πολλά πράγματα. Ο αγώνας δεν έγινε και η Σχολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Ξεφτίλα. Τίποτα άλλο... Ειλικρινά, δεν χωράει ο νους το πού μπορεί να φτάσει το επίπεδο ορισμένων ανεγκέφαλων. Δεν είναι και μεγάλη μαγκιά για ορισμένους να τρομοκρατούν οκτάχρονα παιδιά και να δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου