Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

MVP η Κωνσταντινίδου




Έπειτα  από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων η Αλίκη Κωνσταντινίδου του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια   της 10ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Η παίκτρια του Θρύλου ήταν η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας 19 πόντους με 12/16 επιθέσεις και 7 μπλοκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της  Αλίκης Κωνσταντινίδου:


«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω τον τίτλο της MVP και τον αφιερώνω στην ομάδα και τις συναθλήτριες μου.

   Και  συμπλήρωσε:

«Όλη την εβδομάδα ένιωθα καλά στις προπονήσεις και την ώρα του αγώνα καταλάβαινα ότι μου έβγαινε και στο παιχνίδι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν περίμενα ότι θα είχα τόσο υψηλά νούμερα».

Συνεχίζοντας για το ματς με την ΑΕΚ η Αλίκη Κωνσταντινίδου επεσήμανε ότι:

 «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν το φαβορί και το επιβεβαιώσαμε αφού είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη».

  Αναφερόμενη  στη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε:

«Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων καθώς υπάρχει ένα γκρουπ πέντε ομάδων που έχει ξεχωρίσει ενώ οι υπόλοιπες είναι αρκετά πιο κάτω.


Εμείς μετά τις πολλές ατυχίες που είχαμε στην αρχή της σεζόν, δουλέψαμε καλά στο διάστημα της διακοπής, ήδη επέστρεψε στην ομάδα και η Μανωλίνα (Κωνσταντίνου) και πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνά θα γινόμαστε καλύτερες κι αυτό θα φανεί τόσο στα ντέρμπι του β’ γύρου όσο και στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου