Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Παραδίδει τη "μαύρη λίστα" ο Περέιρα




Την Πέμπτη (29/1) ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να παραδώσει τη λίστα στη διοίκηση του Ολυμπιακού, με τους παίκτες που δεν υπολογίζει για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Η ατάκα των Πειραιωτών για τον Ρικάρντο Κόστα. 


Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να παραδώσει τη "μαύρη λίστα" στη διοίκηση της ομάδας, κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη (29/1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το ρόστερ της ομάδας και θα γνωστοποιήσει στη διοίκηση τη λίστα του με τους παίκτες που καλό θα είναι να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν προκειμένου να πάνε κάπου για να παίξουν, καθώς στον Ολυμπιακό θα έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με το RedPlanet.gr, οι ποδοσφαιριστές που προορίζονται για δανεισμό έως το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι οι Ολαϊτάν, Γκαζαριάν, Πελέ, Ιμπραΐμ, Μπονγκ. Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντάκου, καθώς η απόκτηση του Φράνκο Χάρα αναμένεται να περιορίσει ακόμα περισσότερο το χρόνο συμμετοχής του Έλληνα επιθετικού.
Όσο για τον Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, οι ερυθρόλευκοι δεν θέλησαν να μπουν στη διαδικασία σχολιασμού όλων όσων ευφάνταστων σεναρίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τη Θεσσαλονίκη. Απλά αρκέστηκαν να πουν πως:  "... ο Ρικάρντο Κόστα παρακάλαγε ένα μήνα για να έρθει στον Ολυμπιακό".


Πηγή: RedPlanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου