Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πάντα πρώτοι οι Νέοι


Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Νέων παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά το 2-1 επί του Παναιτωλικού. Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Αγρινιωτών, αλλά κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους οποίους παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Βέργο, που αξιοποίησε στο έπακρον ατομική προσπάθεια και πάσα του Τσιμικά από αριστερά. Οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί και πέρα, κατέβασαν κάπως ταχύτητα και αυτό επέτρεψε στον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει αφενός στο 40' με τον Καράι και στο 43' αφετέρου να χάνει τρομερή ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη, όταν το φάουλ του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αφού την ακούμπησε και ο Ηλιάδης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 58' μετά από φάουλ του Σάλιακα, ενώ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι μια ώρα αρχύτερα, αλλά ο Γαρεφαλάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του αντίπαλου πορτιέρο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εν τέλει με 2-1, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμικάς, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Μεγαρίτης, Βέργος (74' Χαντζάρας), Λάτσι (87' Καναβέτας), Μανθάτης (68' Ανδρούτσος)


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου