Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Τσουρούτας


Μετά από την εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στο Μπακού τον Ιούλιο, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Γιώργου Τσουρούτα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Μπάντοβα  


Μετά από την εξασφάλιση της πρόκρισης στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες που θα γίνουν στο Μπακού τον Ιούλιο, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Γιώργου Τσουρούτα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Μπάντοβα της Ιταλίας στις 30 Ιανουαρίου. Ο αθλητής Ξιφασκίας του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει από τις αρχές του νέου έτους και αφού ξεκουράστηκε μετά την επιστροφή του από τη Βουδαπέστη, την προετοιμασία του ενόψει του Grand Prix που ακολουθεί. Η ψυχολογία του μετά την πρόκριση στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες είναι ανεβασμένη και το ζητούμενο είναι να πάρει καλή βαθμολογία στην επόμενη διοργάνωση η οποία μετράει στην παγκόσμια κατάταξη και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα περιμένει και την υλοποίηση των δεσμεύσεων του κ. Καπράλου στην πρόσφατη εκδήλωση της Ε.Ο.Ε. ο οποίος δήλωσε ότι θα υπάρξει επιχορήγηση ύψους 500.000 ευρώ από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν στους Έλληνες αθλητές που έχουν πάρει πρόκριση για το Μπακού.

Τόσο ο Γιώργος Τσουρούτας όσο και οι υπόλοιποι αθλητές αναμένουν την επιχορήγηση αυτή με στόχο να μετέχουν και στα υπόλοιπα παγκόσμια κύπελλα αφού από την ομοσπονδία έχει ενημερωθεί ο αθλητής του Ολυμπιακού ότι θα λάβει μέρος μόνο στα δυο από τα έξι τουρνουά στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το παγκόσμιο. Όπως και να έχει την περίοδο αυτή ο Γιώργος Τσουρούτας προπονείται σε εντατικούς ρυθμούς και θα αναχωρήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο την Πέμπτη στις 29 Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου