Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δεν διώχνει τον Ράντονιτς, ο Ερυθρός Αστέρας


Το 0-3 του Ερυθρού Αστέρα στο ΤΟΡ16 της Euroleague, είχε ως συνέπεια να προκύψουν φήμες που ήθελαν την ομάδα να είναι προ της λύσης της συνεργασίας με τον Ντέγιαν Ράντοβιτς. Ο Ντεμπόισα Κόβιτς τις διέψευσε, θυμίζοντας κάτι που πολλοί ξέχασαν. 


Το αφεντικό των εκπροσώπων της Σερβίας στη Euroleague, είπε πως:  "μέχρι πριν τρία χρόνια, η ομάδα δεν υπήρχε. Τίποτα δεν έγινε, μέσα σε μια νύχτα. Χρειάστηκε δουλειά που δεν θα καταστρέψουμε τώρα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε εγώ, ούτε εκείνος, μηδέ οι παίκτες. Αλλά όλα είναι στα χέρια μας, για να τα λύσουμε. Φυσικά και δεν θα παραδοθούμε".

Επίσης, θύμισε ότι: "αυτή η ομάδα, είναι η ίδια με την πρωτοπόρο της ΑΒΑ Liga, με την ομάδα που θριάμβευσε σε αυτήν τη διοργάνωση, στο πρώτο μισό. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν απαιτήσεις, αλλά το κύριο ενδιαφέρον μας είναι να μην ακούσουμε τους προβοκάτορες και να μη χάσουμε τη σταθερότητα που μας διακρίνει, τα τελευταία έτη, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τη διαταράξουν".


Θύμισε και κάτι ακόμα: "Ας είμαστε ρεαλιστές. Παίξαμε με τη Ρεάλ, που έχει παίκτες με ετήσιο μισθό στα 3.5 εκάτ. δολ. Εμείς έχουμε συνολικό μπάσκετ 3.5 εκάτ. δολ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου