Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δέκα ημέρες εκτος προπονήσεων ο Ρομπέρτο



Ο  Ρομπέρτο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα μείνει δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων.


Ο  επίσημος Ολυμπιακός σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στην προπόνηση της Τρίτης (20/1) και αφορά τον Ρομπέρτο Χιμένεθ παρουσιάζεται καθησυχαστικός.

Η  ερυθρόλευκη ΠΑΕ αργά το απόγευμα, ενημέρωσε πως ο Ισπανός τερματοφύλακας θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες, ακολουθώντας θεραπεία αυτό το διάστημα.

Κατά  τη διάρκεια της προπόνησης ο Ρομπέρτο πόνεσε στο γόνατο και μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Metropolitan" για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, καθώς εκφράζονταν φόβοι για πρόβλημα στο μηνίσκο. Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το νοσοκομείο, φορώντας μία ιατρική ρόμπα και γράφοντας πως ο μηνίσκος βγήκε!

Ο Ρομπέρτο θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας τις επόμενες ημέρες και με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του, όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Ουσιαστικά, ο 29άχρονος τερματοφύλακας χάνει τα δύο εκτός έδρας ματς Πρωταθλήματος με ΟΦΗ (24/1) και Βέροια (1/2), ενώ ύστερα από δέκα ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του. Στο ματς της Τετάρτης (21/1) με τον Τύρναβο στη Λάρισα για το Κύπελλο, θα ήταν έτσι κι αλλιώς εκτός αποστολής, με τον Μπάλας Μέγκιερι να παίρνει γάντια βασικού.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Roberto Jimenez (@roberto_rj16) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου