Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ντε Μαϊό για Ολυμπιακό


Ιταλικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Τζένοα, Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό.


Η ιστοσελίδα τουΙταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα μεταγραφών, αποκαλύπτει συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Τζένοα για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Ντε Μαϊό.

 Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος διαθέτει και την ιταλική υπηκοότητα, διανύει το 28ο έτος της ηλικίας του (3/5/1987) και έχει ύψος 1,90μ. Είναι δεξιοπόδαρος, ενώ γεννήθηκε στο Σεντ-Ντενί της Γαλλίας.

Τη φετινή σεζόν έχει 17 συμμετοχές (τις 15 ως βασικός), σε 20 αγωνιστικές της Serie A με τη φανέλα της Τζένοα, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης. Δεν έχει γκολ στο ενεργητικό του, ενώ έχει παρατηρηθεί μόλις με τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ντε Μαϊό είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και η οικονομική προσφορά των Πειραιωτών καλύπτει απόλυτα τον ποδοσφαιριστή. Η Τζένοα, όμως, δεν καλύπτεται οικονομικά από την πρόταση του Ολυμπιακού, αλλά μην ξεχνάμε πως ακόμα υπάρχουν οφειλές από την περυσινή μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην ιταλική ομάδα.

Ο Ντι Μαϊό αγωνίζεται στην Τζένοα από το καλοκαίρι του 2013 και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Γένοβας έως αυτό του 2017. Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Νανσί, αλλά από το 2006 βρίσκεται στην Ιταλία, όπου άνηκε για επτά χρόνια στην Μπρέσια, με ενδιάμεσους σταθμούς ως δανεικός σε Τσελάνο και Φροζινόνε.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου