Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Καθαρή η ακτινογραφία του Χάντερ


Ο Χάντερ έπεσε άτσαλα στο παρκέ στο ματς με την Εφές, με την επιστροφή της ομάδας πήγε για εξετάσεις, αλλά ευτυχώς η ακτινογραφία ήταν καθαρή. Διήμερο ρεπό πήραν οι Πειραιώτες.
  


Κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου στην Κωνσταντινούπολη, στο ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ο Οθέλο Χάντερ έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Ο Αμερικανός σέντερ αισθάνθηκε έντονους πόνους στο χέρι και με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα ο παίκτης πήγε κατευθείαν για εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει "ζημιά".  Ευτυχώς όμως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Η ακτινογραφία ήταν καθαρή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο Οθέλο Χάντερ θα μπορέσει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα και πάλι από την Κυριακή (1/2).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε διήμερο ρεπό (Παρασκευή, Σάββατο) στους παίκτες του ώστε να ξεκουραστούν, καθώς δεν υπάρχει και αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα και από την Κυριακή (1/2) η ομάδα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης (5/12) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ,  για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου