Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η… διαβολοβδομάδα της Λαμποράλ Κούτσα


Για τη… διαβολοβδομάδα που έχει μπροστά της Λαμποράλ Κούτσα, με Ολυμπιακό (Ευρωλίγκα) και Μπαρτσελόνα (πρωτάθλημα), μίλησαν οι Ίμπον Ναβάρο, Μάικ Τζέιμς και Ντάριους Άνταμς. 


Αυτή η εβδομάδα είναι… Γολγοθάς για τη Λαμποράλ Κούτσα, καθώς την Παρασκευή (23/1) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, ενώ την Κυριακή (25/1) υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα. 

Οι Ίμπον Ναβάρο, Μάικ Τζέιμς και Ντάριους Άνταμς το αναγνωρίζουν αυτό, ωστόσο τονίζουν πως η ομάδα τους και στις δύο αναμετρήσεις θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική και θα μπει στο παρκέ για να τις «χτυπήσει».
 

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, η οποία διαθέτει μεγάλους παίκτες. Ο Σπανούλης είναι τεράστιος παίκτης, αλλά δεν είναι μόνος του», δήλωσε αρχικά ο
 Μάικ Τζέιμς, με τον πρώην παίκτη του Κολοσσού Ρόδου να μιλά και για την παραμονή του στη Βιτόρια: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και τώρα το μόνο που θέλω είναι να βελτιωθώ». 

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής των Βάσκων,
 Ίμπον Ναβάρο, ο οποίος μίλησε για τις δύο αναμετρήσεις με Ολυμπιακό (Ευρωλίγκα) και Μπαρτσελόνα (πρωτάθλημα): «Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε να προετοιμαστούμε καλά για αυτά τα δύο ματς και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι και για τους δύο». 

Τέλος, μίλησε το τελευταίο –χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της Λαμποράλ Κούτσα,
 Ντάριους Άνταμς: «Θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και γι’ αυτό θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια, στα οποία θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ένταση για να νικήσουμε. Αλλά και εμείς είμαστε μία καλή ομάδα και γινόμαστε όλο και καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός». 


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου