Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

«Νέτο για Ολυμπιακό, θέλει Ρολάντο ο Βίλας-Μπόας»


Σύμφωνα με το Πορτογαλικό δημοσίευμα της «record.xl.pt» , η Αντρέ Βίλας - Μπόας έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον Ρολάντο, μιας και ο Λουίς Νέτο προορίζεται για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:


«Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας προσπαθεί να πάρει τον Ρολάντο στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αυτή τη μεταγραφική περίοδο, γι αυτό και έχει διαπραγματεύσεις με την Πόρτο. Γι αυτό άλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει απελευθερώσει τον Λουίς Νέτο, ο οποίος προορίζεται για τον Ολυμπιακό, που προπονείται από τον φίλο και πρώην βοηθό του στην Πόρτο, Βίτορ Περέιρα».

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρεται  στο ενδιαφέρον για τον παίκτη από Ιταλία με τις Ίντερ και Γιουβέντους να τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, ενώ τονίζουν ότι τις τελευταίες μέρες Άστον Βίλα και Έβερτον έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.


Να υπενθυμίσουμε πως το όνομα του  29χρονου στόπερ είχε ακουστεί το Δεκέμβριο για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, που όμως θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα.  Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος αγωνίζεται στην Πόρτο από το 2008 αλλά το 2013 πήγε δανεικός στη Νάπολι και στη συνέχεια στην Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου