Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Κουντουδιός: «Όποιον και να πάρουμε, ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος»


Ο  τεχνικός του Εθνικού Φάνης Κουντουδιός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, παρά τη μεγάλη νίκη επί της Βουλιαγμένης, τόνισε πως ο Ολυμπιακός παραμένει το απόλυτο αφεντικό στο ελληνικό πόλο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη μεγάλη νίκη επί της Βουλιαγμένης: 

«Η Βουλιαγμένη ήταν το φαβορί, άλλωστε είναι μια ομάδα με πολύ διαφορετικούς στόχους από εμάς. Ήμασταν όμως πολύ καλά προετοιμασμένοι και είχαμε πει από την αρχή πως θα το χτυπάγαμε το παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα και πήραμε μια σημαντική νίκη βαθμολογικά και ψυχολογικά. Αυτά τα ματς μας δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση με κάποιον στόχο: 

«Δεν το σκεφτόμαστε γιατί δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα. Έχουμε συμμαζεμένο προϋπολογισμό, με προσπάθεια να είμαστε συνεπείς προς τους αθλητές μας. Δεν είναι στις προτεραιότητα του Εθνικού κάποια μεταγραφή. Θέλει να αναβαθμίσει το επίπεδό του και να χτίσει. Ό,τι καλύτερο έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο. Ό,τι παίκτες και να πάρουμε, ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος. Θα παλέψουμε να πάρουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση με τους παίκτες που έχουμε».

Για τις ακαδημίες του Εθνικού και αν με αυτές μπορεί η ομάδα να επανέλθει στην κορυφή: 

«Διαθέτουμε και πολλούς νέους και εξελίξιμους παίκτες. Η ομάδα έχει πολύ καλές ακαδημίες και βγάζει δικά της παιδιά. Τα χρήματα πια είναι πολύ λίγα. Χρειάζεται πολλή δουλειά και προγραμματισμός. Είναι δύσκολο γιατί τα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού έχουν ξεφύγει. Ίσως σε βάθος χρόνου να τα καταφέρουμε. Τα νέα παιδιά έρχονται στην πισίνα αφού υπάρχουν επιτυχίες. Με τους νέους νόμους και την κατάργηση των μορίων, φοβάμαι πως θα σταματήσουμε, Εμείς έχουμε 150 παιδιά στις υποδομές, αλλά έχουμε πρόβλημα αφού δεν διαθέτουμε δική μας πισίνα. Υπάρχουν πολλά ταλέντα και παρακολουθώ όσο μπορώ. Σαν χώρα έχουμε ταλέντο σε αυτό το άθλημα κι ας μην έχουμε τη σωματοδομή των παικτών από Ουγγαρία ή Ρωσία, είμαστε όμως ευφυείς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου