Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Βλάχος: «Μετράει πώς θα παρουσιαστούμε εμείς»


Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής πόλο Ανδρών και τεχνικός του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος, απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του στο πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ουγγαρία και σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση (19:00, «Πέτρος Καπαγέρωφ»), τόνισε πως όλα σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθούν από το πώς θα παρουσιαστεί η Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Σε αυτό το ματς ξέρουμε ότι κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η υπόθεση πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, κάτι που ασφαλώς και μας ενδιαφέρει και το έχουμε στο μυαλό μας. Η Ουγγαρία σίγουρα είναι μεγάλος αντίπαλος, όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά εκείνο που μετράει είναι πως εμείς θα παρουσιαστούμε στο παιχνίδι.

Θα ήμουν ευχαριστημένος αν εμείς καταφέρουμε να έχουμε πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι, κάτι που δεν το βλέπουμε τελευταία και σε επίπεδο σωματείων. Βέβαια οι κανονισμοί με το 25άρι τερέν αλλάζουν τα δεδομένα και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος η Ουγγαρία να μας παρασύρει στο δικό της ρυθμό. Εμείς, θα προσπαθήσουμε για το αντίθετο».


Να υπενθυμίσουμε πως στην αποστολή της Εθνικής ομάδα βρίσκονται δέκα αθλητές του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα οι: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γαλανίδης, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου