Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

«ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

   

Για άλλη μια φορά οι «γαύροι» έδωσαν δυναμικό παρών σε εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού.  Η Ξάνθη χθες «ντύθηκε» στα «ερυθρόλευκα» και οι εξέδρες του γηπέδου των Πηγαδιών, ήταν γεμάτες από τον κόσμο της ομάδας του Θρύλου.  


Κάποιοι, τους προκάλεσαν πάρα πολύ προκειμένου να δημιουργήσουν πρόβλημα, ωστόσο άπαντες στάθηκαν στο ύψος τους δίνοντας την απάντησή τους στο γήπεδο με φωνή και συνθήματα, στηρίζοντας την ομάδα μας να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης σε μια δύσκολη έδρα, κατακτώντας έτσι την κορυφή και τον τίτλο του άτυπου πρωταθλητή χειμώνα.

Η δυναμική παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού και η στάση τους απέναντι στις προκλήσεις δεν άφησαν αδιάφορο τον Διευθυντή Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνο Καραπαπά, ο οποίος αποθέωσε τους «γαύρους» μέσω της σελίδας τους στο facebook που διατηρεί.

Το μήνυμά του κ. Καραπαπά είναι:


«ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.... Απλά... Και μακάρι κάθε φορά να έχουμε τέτοια αντοχή απέναντι σε ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν τις εκδρομές μαρτύριο, για να τις σταματήσουν και έρχονται στο γήπεδο για να δημιουργήσουν προβλήματα και να πετάξουν τα χημικά τους. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου