Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μπέρτανς: "Ο καλύτερος στην Ευρώπη ο Σπανούλης"




Ο  Ντάβις Μπέρτανς μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας με τα καλύτερα λόγια, ενόψει της αναμέτρησης στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο  blog του ο Λετονός φόργουορντ για τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη:


«Θα παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό για τρίτη φορά φέτος. Γενικά, πιστεύω πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι δεν παίζουμε καλά μακριά από την έδρα μας. Αυτό θα πρέπει να ξεπεράσουμε και ειδικά μετά την εμφάνιση στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, όπου ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά τελικά χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας, γνωρίζοντας πως μπορούμε να παίξουμε καλά και τα 40 λεπτά.


Εάν παίξουμε όπως με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Έχουν καλό ρόστερ και με καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Αθλητικούς ψηλούς και φυσικά τον Σπανούλη, τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη αυτή τη στιγμή. Εμείς θα πρέπει να τον σταματήσουμε όσο μπορούμε και παράλληλα να μην επιτρέψουμε στους υπόλοιπους παίκτες να σκοράρουν περισσότερο από το κανονικό».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου