Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Η Σπόρτινγκ ζητά 4.000.000 ευρώ για Μαουρίσιο» (video)


Ο  Μαουρίσιο ντος Σάντος Νασιμέντο, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπόρτιγκ Λισσαβόνας, είναι από τις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που εξετάζει ο  Βίτορ Περέιρα, όπως αναφέρουν   τα πορτογαλικά δημοσιεύματα.  


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «maisfutebol» κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της Λάτσιο για τον Βραζιλιάνο στόπερ των «λιονταριών» που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας την τρέχουσα σεζόν (σ.σ. μετρά ήδη 21 συμμετοχές της σεζόν 2014-15).  

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:


«Ο Μαρουρίσιο είναι ένα από τους παίκτες της Σπόρτινγκ που θα μπορούσε να φέρει μετρητά στην ομάδα με την πώλησή του. Το πρόβλημα είναι ότι οι ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον ήταν προβληματισμένες με την τιμή που έχει θέσει η Σπόρτινγκ για τον παίκτη. 4.000.000 ευρώ.   Λάτσιο και Ολυμπιακός αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό. Έχουν κάνει επαφές με τον Μαουρίσιο, αλλά και οι δύο ομάδες μπορούν να προσφέρουν μέχρι 2.000.000 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας απαιτεί τα διπλάσια και η απόσταση αυτή είναι τεράστια από αυτά που ζητά η Σπόρτινγκ κι από εκείνα τα οποία μπορούν να δώσουν η Λάτσιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στραφεί στον Λουίς Νέτο».    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου