Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Στρέζος: «Όνειρο στην καλύτερη ομάδα»


Ο 19χρονος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Στρέζος μιλάει στο novasports   για τις επόμενες υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη, τις προσωπικές φιλοδοξίες του, αλλά και για την καθημερινότητά του δίπλα στους Ρομπέρτο, Μέγερι και Ράντο.

 Αναλυτικά η συνέντευξή του στο novasports   


-Πώς είναι η εμπειρία να δουλεύεις στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μαζί με τον Ρομπέρτο, τον Μέγιερι, υπό τις οδηγίες του Ράντου;


Είναι σίγουρα μεγάλο προνόμιο να έχεις δίπλα σου τόσο καλούς τερματοφύλακες, είμαι ευχαριστημένος κάθε μέρα από τη δουλειά που γίνεται, τα παιδιά βοηθάνε πάρα πολύ, είναι πολύ έμπειροι και οι δύο και πιστεύω, όπως είπα και πριν, είναι μεγάλο προνόμιο γιατί και οι δύο είναι καταξιωμένοι τερματοφύλακες.

-Πώς είναι η καθημερινότητα στην ομάδα του Ολυμπιακού;

Είναι για μένα ένα όνειρο, από μικρός ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και να είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα παιδιά τα οποία βοηθάνε πάρα πολύ, νιώθεις σαν να είσαι σε πολύ οικείο μέρος και όλα είναι καλά.

-Οι φιλοδοξίες σου ποιες είναι;

Είναι νωρίς ακόμα, θα ήθελα να κερδίσω κι άλλο χρόνο στην πρώτη ομάδα, να μπω καλύτερα στο κλίμα και κάποια στιγμή να παίξω στον Ολυμπιακό.

-Είναι μια θέση βεβαίως που κάπως σε πιο μεγάλη ηλικία καθιερώνεσαι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι κάτι που το έχεις κατά νου;

Ναι, σίγουρα το έχω κατά νου, αλλά δεν με φοβίζει κιόλας αυτό. Εγώ κάνω τη δουλειά μου κάθε μέρα, προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα και από εκεί και πέρα, όλοι περιμένουμε μια ευκαιρία.

-Στο πρωτάθλημα η ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Φαντάζομαι είναι μονόδρομος να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες μετά την απώλεια του ντέρμπι.

Σίγουρα είναι μονόδρομος και να δείξουμε χαρακτήρα, να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε στη συνέχεια να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να τερματίσουμε πρώτοι.

-Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην όγδοη θέση με 16 βαθμούς. Τελευταίο παιχνίδι ήταν η ήττα της από τον Λεβαδειακό. Τι εικόνα έχεις;

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί όπως είπα, χάσαμε το ντέρμπι, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

-Πιστεύεις ότι - υπάρχουν ακόμα στο πρωτάθλημα 23 αγώνες - μπορεί να καλυφθεί αυτή η διαφορά;

Ναι, μπορεί να καλυφθεί, στο χέρι μας είναι, εμείς πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια όπως σας είπα για να είμαστε πάλι πρώτοι εμείς και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

-Κλείνοντας, υπάρχει και το στοίχημα της Ευρώπης. Το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων με τη Μάλμε. Μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό. Συμφωνείς;

Συμφωνώ, βέβαια. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, το τελευταίο των ομίλων, πρέπει να το κερδίσουμε και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει και στο άλλο παιχνίδι, για να δούμε τι συνέχεια που θα 'χουμε στην Ευρώπη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου