Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Κασάμι: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι...» (video)



Ο  Παϊτίμ Κασάμι δηλώνει ανυπόμονος για το αυριανό παιχνίδι με τη Γιουβέντους στην Ιταλία. Ο Ελβετός μέσος μίλησε στο OlympiacosTV (εν πτήση), αναφέρθηκε στο παιχνίδι που πέρασε και στο γκολ που έβαλε, σε αυτό που έρχεται αύριο, αλλά και στη συμπαράσταση των φιλάθλων μας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι ήρεμος, χαλαρός και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Ειδικά όταν σκοράρεις και με αυτό το γκολ η ομάδα φτάνει στη νίκη, νιώθεις ξεχωριστά συναισθήματα.

Ήταν, μάλιστα, το πρώτο μου γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν είχα ποτέ ξανά τόσο σπουδαίους φιλάθλους παίζοντας τέτοιο αγώνα.

Ήταν μία πραγματικά απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς και τώρα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Είναι πολύ σημαντική η στήριξη των φιλάθλων μας. Μας δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση και μας δείχνει πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για το σύλλογο και πόσο σημαντικό είναι για μας. Είναι υπέροχο συναίσθημα να έχει 2.000 και πλέον φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο να φωνάζουν για μας».

Δείτε τις δηλώσεις του Κασάμι από το 2.36...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου