Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Final Four με... διχτάκι (video)




Η Μαδρίτη είναι ο... ιδανικός προορισμός για τις 24 ομάδες της Euroleague, το διήμερο 15-17 Μαΐου. Σήμερα (24/11), πάντως, οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα το λογότυπο του Final Four.  


Το Final Four της Euroleague θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη και οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα το λογότυπο του τουρνουά που θα λάβει χώρα το τριήμερο 15-17 Μαΐου. Tο λογότυπο σχεδιάστηκε από την ελληνική εταιρεία  ''Designers United!''.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, ''ένα διχτάκι, ο απόλυτος στόχος για όλους τους παίκτες της Euroleague, είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στο λογότυπο του Final Four. Από την έναρξη της σεζόν, το κοινό όνειρο για όλους τους Ευρωπαίους παίκτες είναι να σκοράρουν το νικητήριο καλάθι σε μια από τις μπασκέτες του Barcklaycard Center!

Με το νέο λογότυπο να τους καθοδηγεί, 13.000 φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά ένα νέο κεφάλαιο της μπασκετικής ιστορίας στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Τα πρώτα εισιτήρια θα τεθούν προς διάθεση στις 26 Νοεμβρίου''.

To λογότυπο του Final Four απεικονίζει ένα διχτάκι, με ευδιάκριτο το γράμμα ''Μ'', το αρχικό γράμμα της Μαδρίτης και το ''W'' της νίκης (σ.σ. ''Win''). O συνδυασμός των δυο (σ.σ. Νίκη στη Μαδρίτη) είναι ο στόχος όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση.

Η  ελληνική εταιρεία  ''Designers United!'', που σχεδίασε επίσης τα λογότυπα για τις διοργανώσεις στην Αθήνα, το Βερολίνο, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Μιλάνο, ανέλαβε και το φετινό πρότζεκτ.



Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου