Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Το ζητούμενο είναι η νίκη με καλή εμφάνιση


Στον  εντός έδρας αγώνα του με τα Τρίκαλα BC, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι διπλό.


 Μετά  το σπουδαίο «διπλό» που πανηγύρισαν στην «Kombank Arena» επί του Ερυθρού Αστέρα για την Ευρωλίγκα οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα, καθώς αύριο (10/11, 18.00) στο ΣΕΦ, απέναντι στους Θεσσαλούς,   θέλουν να συνδυάσουν τη νίκη  με  καλή εμφάνιση. Άλλωστε, παρά την πρόσφατη επιτυχία τους με την οποία έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» στα ευρωπαϊκά παρκέ η εμφάνισή τους δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή τους, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως οι παίκτες του έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμα και υπομονή από τους φιλάθλους του καθώς δεν έχει φθάσει στο απαιτούμενο σημείο απόδοσης. Ο  Τρεμέλ Ντάρντεν, που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι που τον κράτησε το προηγούμενο διάστημα εκτός παρκέ, κόντρα στα Τρίκαλα BC θα πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής, αντίθετα δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι γνωστοί τραυματίες Ματ Λοτζέσκι, Γιώργος Πρίντεζης και Γιάννης Παπαπέτρου.


Από  τους παίκτες του ο 47χρονος τεχνικός περιμένει να «καθαρίσουν» άμεσα την κατάκτηση του ροζ φύλλου, ώστε εν συνεχεία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής για να δώσει «ανάσες» σε βασικές μονάδες του, αλλά και να μπορέσει να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα που θα του φανούν χρήσιμα στο μέλλον, σε πιο απαιτητικές αναμετρήσεις σε σχέση με την αυριανή (10/11) στο φαληρικό στάδιο που είναι απέναντι σε μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους σε σχέση με τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου