Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Νικολάκης: «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν το άγχος»




Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, σε δηλώσεις του, απέδωσε την ήττα της ομάδας μας στην απουσία βασικών αθλητριών, στα πολλά λάθη που έγιναν, τονίζοντας ωστόσο ότι στόχος και φέτος είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αρχικά ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε:


«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες που δεν θα αναλύσουμε αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός έδειξε πολλά προβλήματα στην σημερινή του εμφάνιση, δεν είναι δικαιολογία ότι υπάρχουν 2-3 νέα κορίτσια στην σύνθεση του, ωστόσο όταν υπάρχουν απώλειες βασικών αθλητριών λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι αντικαταστάτριες θα χρειαστούν ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν το άγχος, το οποίο εμένα με προβλημάτισε γιατί υπήρχαν πάρα πολλά λάθη για έναν πρωταθλητή.

Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη, έκανε ένα άσχημο παιχνίδι, πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα, να δουλέψουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, από εκεί και πέρα την ευθύνη για την σημερινή ήττα την αναλαμβάνει όπως αρμόζει ο προπονητής μιας και ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πιο έτοιμος. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας μας έτσι ώστε να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι για την συνέχεια».

Σχετικά με τον κόσμο ανέφερε:


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την τρομερή συμπαράσταση που έδειξε σήμερα στην ομάδα μας, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας, μιας και στο τέλος θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει όταν θα κατακτήσουμε τους τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου