Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«Παγκόσμιος» Παγιαύλας!


Ο Κολυμβητής του Ολυμπιακού «έπιασε» το όριο πρόκρισης στα 100μ. πρόσθιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Kazan της Ρωσίας,  κατακτώντας συνολικά 4 χρυσά μετάλλια στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Πάτρα.


Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του Ισίδωρου Παγιαύλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters  που διεξήχθη στην Πάτρα. Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού έλαβε μέρος σε 4 αγωνίσματα στην κατηγορία του και κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια. Το πλέον σημαντικό της συμμετοχής του Ισίδωρου στο 1οΠανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Βετεράνων (Masters), είναι το γεγονός ότι στα 100μ. πρόσθιο «έπιασε» το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα- FINA World Masters Championships 2015 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Κazan της Ρωσίας.

Από κει και πέρα η συνολική κατάκτηση των 4 Χρυσών μετάλλιων (200μ ελεύθερο, 200μ πρόσθιο, 100μ πρόσθιο, 200μ μικτή ατομική), καταδεικνύουν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ισίδωρος Παγιαύλας αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε ένα ακόμα τμήμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. .

Τους αγώνες που διεξήχθησαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα συνδιοργάνωσαν η ΚΟΕ, μέσω της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου και η ΝΕ Πατρών.

Αναλυτικά οι επιδόσεις του Ισίδωρου Παγιαύλα:

200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ                                                            
Γ’ κατηγορία ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ  2:31.40 
200m ΠΡΟΣΘΙΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Γ’ κατηγορία ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 03:15.17
100m ΠΡΟΣΘΙΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ      

Γ' κατηγορία ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ  1:24.17
200m ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Γ΄ κατηγορία  ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 3:03.55   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου