Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τεν Κάτε: «Ο Αφελάι είναι πραγματικά φανταστικός παίκτης»



Στην  ποδοσφαιρική ποιότητα του Ιμπραΐμ Αφελάι «υποκλίθηκε» ο Χενκ Τεν Κάτε σε δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τον Ολλανδό του Ολυμπιακού φανταστικό παίκτη, ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτό που χρειάζεται ο 28χρονος άσος πλέον είναι να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό για να δείξει και πάλι το πλούσιο ταλέντο του.

Aναλυτικά όσα είπε ο Χενκ Τεν Κάτε στη «Real Νews»:


-Για τον Αφελάι:

«Ο Αφελάι είναι πραγματικά φανταστικός παίκτης αλλά και πολύ άτυχος. Είχε τραυματισμούς που τον κράτησαν εκτός δράσης για περίπου δύο χρόνια. Ήταν ίσως το μεγαλύτερο, σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα, ταλέντα της γενιάς του στο ολλανδικό ποδόσφαιρο όταν έφυγε για την Μπαρτσελόνα».

-Για το αν μπορεί να γίνει ξανά αυτός που ήταν:

«Παρακολουθώ την καριέρα του εδώ και χρόνια, παρότι δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του. Τον παρακολούθησα και στην Μπαρτσελόνα όπου ήταν αρκετά άτυχος. Αυτό που χρειάζεται τώρα ο Αφελάι είναι να βρει ρυθμό. Κι αυτό θα συμβεί εβδομάδα με την εβδομάδα. Όπως παίζει στα ματς. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι σπουδαίος».

-Για το αν παρακολουθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν εκπλήσσομαι από τον Ολυμπιακό (σ.σ. εννοεί τους αγώνες του στο Champions League). Ήξερα απ' όταν δούλευα στην Ελλάδα, τότε που ακόμα ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες δυνατότητες και κάναμε αρκετά πράγματα όπως το να προκριθούμε στους "16", ότι Ο Ολυμπιακός είχε πάντα δυνατή ομάδα. Το μόνο για το οποίο μετανιώνω μερικές φορές είναι ότι υπάρχουν (σ.σ. εννοεί στο πρωτάθλημα γενικώς) λίγοι Έλληνες παίκτες και αρκετοί ξένοι. Αναρωτιέμαι, δεν υπάρχουν άραγε καλοί Έλληνες παίκτες;»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου