Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αλέγκρι: «Νίκη με γκολ Τέβες»




Νίκη  της Γιουβέντους με γκολ του Κάρλος Τέβες προέβλεψε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Μάλμε.

  Ο τεχνικός της Γιουβέντους ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Η Μάλμε παίζει πιο επιθετικά στην έδρα της και ξέρουμε ότι εδώ κάνει καλά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μας περιμένει, επομένως, ένα δύσκολο ματς αύριο αλλά θέλουμε μόνο νίκη και πιστεύω ότι θα σκοράρει ο Τέβες, όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα με την Μάλμε», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος ρωτήθηκε για τον κακό αγωνιστικό χώρο -που επανέφερε εικόνες... Κωνσταντινούπολης- για να απαντήσει ότι «δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Όπως και αν είναι ο αγωνιστικός χώρος θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα έχουμε 95-96 λεπτά στη διάθεση μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και μπορούμε να το κάνουμε αφού είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά».

Ερωτηθείς για τις δύο εκτός έδρας ήττες που υπέστη η Γιουβέντους από Ολυμπιακό και Ατλέτικο Μαδρίτης , ο Αλέγκρι αρκέστηκε να πει:

«Κάναμε δύο ήττες σε Μαδρίτη και Αθήνα που ήταν, κατά κάποιο τρόπο, άδικες. Στη Μαδρίτη κάναμε ένα ματς με προσωπικότητα και δεχθήκαμε γκολ στη μοναδική προσπάθεια της Ατλέτικο ενώ στην Αθήνα ναι μεν ήμασταν κακοί στο πρώτο 45λεπτο αλλά στο δεύτερο είχαμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε».

Η αποστολή της Γιουβέντους  απαρτίζεται από τους εξής:

Μπουφόν, Ρομούλο, Κιελίνι, Ογκμπόνα, Πογκμπά, Πέπε, Μαρκίζιο, Μοράτα, Τέβεζ, Κομάν, Τζιοβίνκο, Γιορέντε, Μπονούτσι, Παντόιν, Πίρλο, Βιδάλ, Λιχτνστάινερ, Στοράρι, Εβρά, Ρουμπίνιο, Περέιρα, Ματιέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου