Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ξανά για Ολυμπιακό και Τζοβίνκο οι Ιταλοί


Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο δύσκολα θα συνεχίσει στην Γιουβέντους και ο ιταλικός Τύπος δεν παραλείπει να συμπεριλαμβάνει τον Ολυμπιακό ανάμεσα στους υποψήφιους προορισμούς του 27χρονου κυνηγού.


Το όνομα του Ολυμπιακού εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο με μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν το ιταλικό πρωτάθλημα και την Serie A. O Τύπος της χώρας δεν παραλείπει να αναφέρει τους "ερυθρόλευκους" κάθε φορά που καταπιάνεται με το θέμα της παραμονής ή μη του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο στην Γιουβέντους.

Ο 27χρονος κυνηγός δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Μάσιμο Αλέγκρι και τα σενάρια αποχώρησης του από τους "μπιανκονέρι" πληθαίνουν σταδιακά. Το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση ανανέωσης, τόσο από την πλευρά του παίκτη, όσο και από αυτή του ιταλικού συλλόγου.

Σίγουρα αυτές οι καταστάσεις αλλάζουν γρήγορα, όμως από την στιγμή που ο Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα είναι βέβαιο ότι ο Τζοβίνκο δεν θα συμβιβαστεί με την υπάρχουσα κατάσταση και θα ψάξει για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Κάπου εδώ οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος, που βάζει στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη συλλόγους της χώρας, ομάδες της Premier League αλλά και τον Ολυμπιακό. Η αναφορά στους Πειραιώτες δεν είναι... φρέσκια, καθώς τους τελευταίους μήνες Τζοβίνκο και Ολυμπιακός πάνε πακέτο, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι πάντα μεταξύ των υποψηφίων για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Οι Ιταλοί σημειώνουν πως εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά και δεν υπάρξει κάποια επαφή των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τότε ο Τζοβίνκο θα τεθεί προς πώληση τον Γενάρη προκειμένου η Γιουβέντους να καρπωθεί ένα ποσό και να μην χάσει τσάμπα το καλοκαίρι τον 27χρονο διεθνή άσο.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου