Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σλούκας: «Αποδείξεις μέσα στο γήπεδο»



  Ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ», υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, χωρίς λόγια, και αποδείξεις στο παρκέ, στηρίζοντας  στήριξε ανοικτά τον Μίλαν Τόμιτς και  φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρεμιέρα με την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «ΓΑΥΡΟ»


Αρχικά  ο Έλληνας γκαρντ είπε:

«Ξαναστήνετε η ομάδα θεωρητικά από την αρχή με έναν καινούριο πλέον προπονητή. Σίγουρα το σοκ ήταν πολύ ισχυρό μετά την ήττα έτσι όπως ήρθε κιόλας από τον Παναθηναϊκό. Αλλά για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για την καινούρια σεζόν και έχουμε πλέον επικεντρωθεί στους δύο στόχους που μας έχουν απομείνει. Το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα».

Για την επόμενη μέρα:

«Δουλειά, χωρίς λόγια και αποδείξεις μέσα στο γήπεδο. Το ματς με τον Απόλλωνα ήταν ό,τι καλύτερο για μας πριν από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια στην Ευρωλίγκα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Και ανταποκριθήκαμε όπως ακριβώς έπρεπε».

Για την Ευρωλίγκα:

«Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα και οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν κινδύνους. Το γνωρίζουμε αυτό. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Εμείς θα πάμε έτοιμοι για να δώσουμε ό,τι περισσότερο έχουμε εκεί, όπως και σε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και εξίσου σοβαρό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη στην Ευρωλίγκα».

Για τον Μίλαν Τόμιτς:

«Ολοι οφείλουμε να τον στηρίξουμε, από τον τελευταίο παίκτη μέχρι και τον τελευταίο οπαδό. Δεν μπορεί με ένα ματς να κριθεί ως προπονητής. Ξέρει πάρα πολύ μπάσκετ. Είναι εξάλλου πολλά χρόνια στον χώρο. Γνωρίζει υπερβολικά πολύ την ομάδα, έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Εμείς πάντως τον πιστεύουμε πολύ όπως και όλος ο κόσμος.


Μπορεί κανείς να παρατηρήσει τις αλλαγές μέσα και από το σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) παιχνίδι. Θέλει η ομάδα να παίζει γρήγορα, ελεύθερα. Θέλει η ομάδα να παίξει κοντά στο καλάθι. Γενικότερα βάζει τις δικές του πινελιές. Και όπως προείπα ο κάθε παίκτης είναι 100% μαζί του για όποια απόφαση πάρει μέσα στο γήπεδο και εκτός από αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου