Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς Ιμπαγάσα η αποστολή του Πανιωνίου


 Ο  Πανιώνιος στο ματς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29/10, 19:30) στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος,  θα έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες.


Ο  Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση της Τρίτης και σε αυτή  δεν βρίσκονται οι Άριελ Ιμπαγάσα, που αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους από το καλοκαίρι του 2010 και έμεινε ελεύθερος στο τέλος της περασμένης σεζόν. Επίσης, δεν θα αγωνιστούν κόντρα στους Πειραιώτες ο Σιώπης, που επίσης άνηκε στην ομάδα του λιμανιού μέχρι πέρυσι, χωρίς να προλάβει να κάνει επίσημη συμμετοχή, αλλά και οι Βαγγέλης Οικονόμου, Νίκος Παπαδόπουλος. Αντιθέτως, στην διάθεση του τεχνικού των «κυανέρυθρων» βρίσκεται ο Δημήτρης Κολοβός, που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Παντίδος, Μάκης Γκέζος, Χατζηισαΐας, Γκίνης, Μητρόπουλος, Φουρλάνος, Μπούζας, Κολοβός, Σμυρλής, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μασούρας, Φούντας, Μπουμάλ.


Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιώνιος έχει έναν βαθμό, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλος με τον Φωστήρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου