Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μπουφόν: «Αξίζει να βρίσκεται στο τοπ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»



 Ένας  από τους κορυφαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών της Ιταλίας είναι αναμφισβήτητα ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και σίγουρα τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.


 Ο έμπειρος γκολκίπερ της Γιουβέντους εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Ιταλών στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τόνισε πως ο Θρύλος αξίζει να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Σε ερώτηση για το αν θα μπορέσει η Γιουβέντους να πάρει την εκτός έδρας νίκη και ότι η τελευταία ήταν με τη Σέλτικ, αλλά και αν έχει μιλήσει για το συμβόλαιό του με τη διοίκηση, απάντησε:

 «Είναι αλήθεια ότι μας λείπουν εδώ και καιρό, αλλά από τότε έχουμε παίξει μόνο 4 εκτός έδρας ματς. Πρέπει να δώσουμε πειστικές απαντήσεις για να προκριθούμε στους 16. Για το συμβόλαιο δεν έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα υπάρξουν συζητήσεις».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι ο ίδιος και ο Ρομπέρτο είναι από τους σταρ των δύο ομάδων και πως αντιμετωπίζει το ματς, σχολίασε:


«Αύριο σίγουρα ο κόσμος θα είναι θερμός, θα βοηθήσει την ομάδα και θα προσπαθήσει να κλονίσει τη Γιουβέντους. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες και καλό σύνολο και αξίζει να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Οι παίκτες είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου