Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τίμησαν Διγαλάκη οι Παλαίμαχοι


Επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού ανακήρυξε το ΔΣ των Παλαιμάχων του Θρύλου τον Μιχάλη Διγαλάκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε χθες το απόγευμα στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι και το «παρών» έδωσε και ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βούλας.


Ο Μιχάλης Διγαλάκης είναι ένας σπουδαίος γιατρός, ένθερμος Ολυμπιακός και φίλος των Βετεράνων και προσφέρει πολλές υπηρεσίες με ιδιαίτερη αγάπη σε μέλη του Συνδέσμου. Μάλιστα, αποφασίστηκε ομόφωνα η ανακήρυξή του σε επίτιμο μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων του Θρύλου και του δόθηκε και τιμητική πλακέτα.

Το ΔΣ των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού συνεδρίασε χθες με θέμα συζήτησης θα φιλικά των Βετεράνων. Θυμίζουμε, θα αντιμετωπίσουν στις 24/10 στις εγκαταστάσεις του Star Football Club στη Βούλα με την ΑΕ Λεμεσού και στις 28/10 στη Νεάπολη με τον Ιωνικό Νικαίας.


Το «παρών» στο ΔΣ έδωσαν όλα τα μέλη του συμβουλίου, δηλαδή, ο Πρόεδρος, Γιώργος Δαρίβας, οι αντιπρόεδροι, Γιάννης Γκαϊτατζής και Πέτρος Μίχος, ο Γενικός Γραμματέας, Αντώνης Γλύκας, ο Ταμίας, Θανάσης Αγγελής, ο προπονητής, Αντώνης Τζανετουλάκος και τα μέλη Σωτήρης Γκαβέζος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Χρήστος Καλτσάς, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Κοττάκης, Νίκος Μαριόλης.

Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου