Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Χάντερ: «Έτοιμοι για τα πάντα»


Ο  Οθέλο Χάντερ μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ» για την επόμενη μέρα του Θρύλου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αύριο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη για τα πάντα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο  Αμερικανός σέντερ…


Αρχικά  είπε:

«Έχουμε πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας ακόμα. Χρειαζόμαστε να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας σε επίθεση και άμυνα. Ειδικά στο δεύτερο κομμάτι. Ομως αισθάνομαι πως πηγαίνουμε όλο και καλύτερα».

Για την συνέχεια και το παιχνίδι με την Βαλένθια:

«Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως εγώ το αντιμετωπίζω καθαρά ως ένα κλασικό ματς. Παίζουν πολύ δυνατά αυτοί, όμως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Θα μπούμε εκεί για να φέρουμε ό,τι καλύτερο. Και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε τη νίκη. Θα μπούμε στο παρκέ και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα βγάλουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό. Είμαι πεπεισμένος πως είμαστε έτοιμοι για τα πάντα».

Για όσα έγιναν την Πέμπτη με τον κόσμο και την επόμενη μέρα με τον Μίλαν Τόμιτς:

 «Η κατάσταση που ζήσαμε την Πέμπτη το βράδυ δυστυχώς ήταν δυσάρεστη. Δεν αλλάζει πια αφού στεναχωρήσαμε και τους φιλάθλους μας με την απόδοσή μας. Ο,τι έγινε έγινε και το αφήνουμε πίσω μας.


Ομως πλέον υπάρχει ένας καινούριος προπονητής, γίνεται καλή δουλειά, προσπαθούμε όλοι στις προπονήσεις και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Οποιος και να είναι στον πάγκο εμείς πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωνόμαστε. Οσο για μας; Πιστεύω πως δουλεύουμε καλά. Ο Μίλαν είναι άνθρωπος που μας βοηθάει και κάνει τα πάντα ώστε να είμαστε έτοιμοι στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας μας. Και πάνω από όλα να συσπειρωθούμε για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου