Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Χάντερ: «Δεν μπήκαμε στο γήπεδο»

  


Ο  Οθέλο Χάντερ μετά την ήττα από τη Νέα Κηφισιά εμφανίστηκε απογοητευμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν... μπήκαν ποτέ στο γήπεδο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ήττα στο Ζηρίνειο.

Αρχικά ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε:


«Ήταν λες και δεν μπήκαμε να παίξουμε. Λες και δεν ήρθαμε καθόλου στο γήπεδο. Δεν παίξαμε σκληρά. Αυτοί έβαλαν μεγάλα καλάθια και έπαιξαν με μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Κάπως έτσι χάσαμε. Η άμυνα δεν ήταν καλή. Χρησιμοποιήσαμε λάθος τα φάουλ μας και όταν έπρεπε δεν κοιτάξαμε να τους κόψουμε τον ρυθμό. Τους αφήσαμε, λοιπόν, να σκοράρουν και στο τέλος μάλιστα αναγκαστήκαμε να τους κυνηγήσουμε στο σκορ. Οπότε αμυντικά δεν παίξαμε καθόλου καλά».

Για το αν έπαιξε ρόλο το ταξίδι στη Βαλένθια:

«Όχι, αυτό δεν γίνεται να το δεχτώ ως δικαιολογία. Με τίποτα όμως. Για μένα εμείς δεν ήρθαμε απόψε (σ.σ. προχτές) να παίξουμε. Και για αυτό πήραν και τη νίκη. Κέρδισαν δίκαια, αφού δεν παίξαμε καλή άμυνα και η εικόνα μας ήταν κάκιστη».

Για το παιχνίδι με την Λαμποράλ:


«Η προσπάθειά μας πλέον είναι να ανασυνταχτούμε. Να γίνουμε ξανά ομάδα, να συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις, ώστε να μπορούμε να αποτυπώνουμε στο παρκέ όσα συστήματα δουλεύουμε. Να ισχυροποιήσουμε εμείς την άμυνά μας και θα δούμε πώς θα κυλήσει η συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου