Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Στο... περίμενε ο Ροναλντίνιο τους Ινδούς


Αναποφάσιστος εμφανίζεται ο Ροναλντίνιο αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της χώρας του καθώς δεν έχει απαντήσει στην Τσενάι Τάιτανς. Στη Ρώμη προκειμένου να πείσουν τον 34χρονο σούπερ σταρ οι Ινδοί.


Ο αδερφός και ατζέντης του Ροναλντίνιο, Ασίς, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις των Ινδών δεν έχει δώσει οριστική απάντηση με συνέπεια η απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ μόνο δεδομένη να μην θεωρείται.

Παράγοντες της Τσενάι Τάιτανς σε μία ύστατη προσπάθεια ταξίδεψαν στη Ρώμη προκειμένου να συναντηθούν με τον Ροναλντίνιο και να τον πείσουν να φορέσει τα χρώματα του νεοσύστατου συλλόγου.

Ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα προκειμένου να πάρει μέρος σε φιλικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τη συμμετοχή των Μέσι, Ιντσάγκι, Ετό και Ζανέτι.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης οι Ινδοί θα επιχειρήσουν να τον πείσουν για το πρότζεκτ τους.

"Πιστεύω υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την Τσενάι. Είμαστε σε επαφή με τον αδερφό του Ροναλντίνιο που είναι και ο ατζέντης του και ελπίζουμε πως θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με θετική κατεύθυνση", τόνισε ο παράγοντας του ινδικού συλλόγου, Πράσαντ Αγκαρουάλ.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου