Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μπερνάρντι και η Φριντρισχάφεν


Η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ 2005-06 και ο καλύτερος παίκτης του αιώνα. 

Τον τελευταίο μήνα του 2014 ο Ολυμπιακός θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει την Φριντρισχάφεν. Η γερμανική ομάδα είναι μια από τις τέσσερις του ομίλου μας στο Champions League 2014-15 και κόντρα σ' αυτή ο Ολυμπιακός θα ... παίξει τα ρέστα του για την δεύτερη θέση.
 Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκει για πρώτη φορά στο ... δρόμο του τους Γερμανούς. Στο παρελθόν έχει παίξει αρκετές φορές απέναντι στην Φριντρισχάφεν και μια από αυτές ήταν το 2005 πάλι στο Champions League. Η ομάδα του Πειραιά έχει κατακτήσει την περασμένη αγωνιστική περίοδο το Top Teams Cup στο ΣΕΦ αλλά την σεζόν 2005-06 παίζει στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση. Στον όμιλο της είναι η Ντιναμό Μόσχας, η Φριντρισχάφεν, η Τουρ και η Κλάντο.

Ο Ολυμπιακός εκείνο το καλοκαίρι αποκτά τον κορυφαίο παίκτη του αιώνα, τον Ιταλό Λορέντσο Μπερνάρντι και έχει προπονητή τον Ράντοβαν Μάλεβιτς. Στην πρεμιέρα των ομίλων (2η αγωνιστική αφού στην 1η είχε ρεπό) θα κληρωθεί να παίξει εντός έδρας με την Πρωταθλήτρια Γερμανίας. Το σπουδαίο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φριντρισχάφεν θα διεξαχθεί στις 27.10.2005 στο Κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0 αλλά η Φριντρισχάφεν ισοφαρίζει σε 2-2. Τελικά η ομάδα του Πειραιά με την καθοριστική συμβολή του Μπερνάρντι κερδίζει με 3-2 σετ. Από την σημερινή ομάδα ο μόνος που έπαιζε και τότε είναι ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου