Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

«O Ολυμπιακός έκανε προσφορά για Βαλδίβια» (video)


Σύμφωνα  με βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στην Παλμέιρας για τον Βαλδίβια.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο  Esportes RS 91,6 FM ο Ροναλντίνιο αποδέχθηκε την πρόταση της Παλμέιρας για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί και παράλληλα οι Πειραιώτες έκαναν προσφορά της τάξεως των 4,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Χιλιανό, Χόρχε Βαλδίβια, έναν παίκτη που δεν παίζει στην κορυφή της επίθεσης αλλά πίσω από τον επιθετικό και στα δύο άκρα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος που διέρρευσε την πληροφορία τονίζει πως υπάρχουν και πιθανότητες να γίνει το deal καθώς η Παλμέιρας από την στιγμή που θα έχει ένα βαρύ συμβόλαιο, αυτό του Ροναλντίνιο, θα ήθελε να απαλλαγεί από εκείνο του 30χρονου Χιλιανού.

Πρόκειται για ένα πραγματικά χαρισματικό παίκτη, με υψηλή τεχνική, γρήγορο, με οργανωτικές ικανότητες και καλή αίσθηση του γκολ. Ωστόσο ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του στάθηκε εμπόδιο ώστε να μην πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση αναζητά  μόνο φορ και όχι έναν ποδοσφαιριστή στο στιλ του Χόρχε Βαλδίβια. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου