Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Στο Τσάμπιονς Λιγκ με πράσινη φανέλα!


Τα  πάνω-κάτω έφερε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βόλεϊ  και αναγκάζει τον λίμπερο του Ολυμπιακού να φορέσει πράσινη φανέλα και φυσικό ήταν,  όταν διάβασαν τα οδηγία της CEV  στην πλατεία Αλεξάνδρας,  να βγάλουν «σπυράκια».


Μόλις  πήρε την προκήρυξη  της CEV  για το Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης,  έδωσε εντολή να ζητηθεί εξαίρεση για ευνόητους λόγους, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ξέρουν πως ο Γιώργος Στεφάνου θα φορέσει υποχρεωτικά την πράσινη φανέλα και όχι γιατί το θέλει ο ίδιος.  Να σημειώσουμε ότι βάση της  Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, η μόνη περίπτωση που ο λίμπερο δεν θα φορέσει πράσινη φανέλα, είναι όταν τα χρώματα της ομάδας είναι πράσινα.

Και  στις τάξεις των οπαδών  το  γεγονός αυτό προκαλεί αντιδράσεις ενώ μεταξύ σοβαρού και αστείου ορισμένοι θέτουν ζήτημα αποχώρησης του Ολυμπιακού από τη διοργάνωση, που αν όμως συμβεί, θα υποστεί βαριές συνέπειες και ο σύλλογος αλλά και το ελληνικό βόλεϊ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι  το νούμερο 13 δεν υπάρχει σε καμία φανέλα του Ολυμπιακού, σε όλα τα σπορ, και αν κάποιος αθλητής-τρια ζητήσει αυτό τον αριθμό και ιδιαίτερα οι ξένοι-ες που δεν γνωρίζουν, τους εξηγούν τι σημαίνει το "13" και αποσύρουν την απαίτηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου