Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Στην Ελλάδα ο Μήτρογλου


Η  ανακοίνωση της επιστροφής του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό είναι θέμα ωρών, με τον ποδοσφαιριστή να φτάνει στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (31/08).


Με  τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώθηκε το σίριαλ «μεταγραφή επιθετικού στον Ολυμπιακό», φέτος το καλοκαίρι. Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο εκλεκτός, με τον διεθνή φορ να έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Ο Έλληνας άσος έρχεται με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ και λίγο μετά τις 04:00 προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», χωρίς ωστόσο να κάνει δηλώσεις για την επιστροφή του στο λιμάνι.

Από  τον Ολυμπιακό αναμένεται να ανακοινωθεί ο δανεισμός του μέσα στη διάρκεια της ημέρας, και το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει για την ώρα, είναι το αν θα πρόκειται για μονοετή ή διετή συμφωνία.


Αναφορικά με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού έχει καθοριστεί μεταγραφική σύσκεψη, η οποία και θα φέρει στο φως το όνομα του «εκλεκτού» για τη μεσαία γραμμή της ομάδας, με τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου