Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Φουλάρει για φορ και… Πουλίδο


Τις επαφές για την απόκτηση ενός σέντερ φορ εντείνει ο Ολυμπιακός, με την επιστροφή του Μήτρογλου να μοιάζει πιο πιθανή. «Μέσα» και ο Ζόνας, τι «παίζει» με Πουλίδο.

Η μεταγραφή του Ιμπραΐμ Αφελάι μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, στον οποίο πλέον κινούνται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα καλύψει και το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ της ομάδας.

Απομένουν τρεις εβδομάδες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τους Πειραιώτες να επιθυμούν να την ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση, όμως υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Μάλιστα, η SportDay αναφέρει ότι ήδη έχουν υπάρξει επαφές με τη Φούλαμ, η οποία οφείλει το μεγαλύτερο μέρος από τα 15 εκατ. ευρώ της απόκτησής του διεθνούς φορ τον περασμένο Γενάρη.

Ο Μίτσελ θέλει τον 25χρονο άσο, αφού γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει και όσο δεν προκύπτει συμφωνία με άλλον επιθετικό, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα της εφημερίδας υπογραμμίζει ότι μία από τις ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν τον σέντερ φορ είναι και εκείνη του Ζόνας της Βαλένθια, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα – από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται στις «νυχτερίδες».

Επίσης, έχουν ακουστεί ο Βόσεν της Γκενκ και ο Τζον Γκουιντέτι της Μάντσεστερ Σίτι. Από εκεί και πέρα, νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σαμουέλ Ετό, ο οποίος είναι ελεύθερος και φέρεται να απασχολεί τη Γιουβέντους, τη Ρόμα και τον Άγιαξ.

Όσον αφορά τον Άλαν Πουλίδο, οι Ιταλοί έγραψαν χθες ότι είναι στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, όμως στο Μεξικό αναφέρουν ότι ο διεθνής φορ είναι στη γειτονική χώρα. Ο 23χρονος παίκτης έχει υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας και μόλις εξασφαλίσει την ελευθερία του θα ξεκινήσει προπονήσεις, όμως οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν.


 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου