Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Διαμαντάκος: «Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία»


 Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος  εντυπωσίασε στο ICC κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κερδίζοντας τον τίτλο του MVP του τουρνουά, μίλησε στο RedGoal μετά το τέλος του φιλικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα.   

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντάκος…


 Δημήτρη, μέσα σε λίγους μόλις μήνες είδες τη ζωή σου να αλλάζει κι από ‘κει που αγωνιζόσουν πέρυσι στον Εργοτέλη, βρέθηκες στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να παίζεις κόντρα σε σπουδαίες ομάδες και αντιπάλους μεγάλους παίκτες. Πώς αισθάνεσαι;

«Σίγουρα, έτσι είναι!  Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκα δανεικός στον Εργοτέλη, γιατί ήθελα να επιστρέψω πιο δυνατός, να δείξω την αξία μου και να παραμείνω στο ρόστερ. Θεωρώ ότι πέρυσι πήγα καλά κι έτσι μου δόθηκε φέτος η ευκαιρία στην προετοιμασία και θέλω να την εκμεταλλευτώ στο μεγαλύτερο βαθμό».  

 Η τεράστια αυτή αλλαγή  σε επηρέασε εσένα σαν Δημήτρη, έχεις αλλάξει; 

«Δεν νομίζω πως έχει αλλάξει κάτι για μένα. Εγώ από την πλευρά μου, συνεχίζω να δουλεύω όπως δούλευα πάντα, με τον ίδιο ζήλο και νομίζω πως οι τελευταίοι μήνες έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στο να...  ωριμάσω ποδοσφαιρικά, κάτι στο οποίο με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου. Μόνο σε αυτό νομίζω πως έχω αλλάξει κι αυτό είναι καλό για μένα».   

Παίζεις δίπλα σε παίκτες με όνομα «βαρύ» όπως είναι οι Αμπιντάλ, Σαβιόλα, Ντομίνγκες, σύντομα και τον Αφελάι. Πριν μερικά χρόνια φανταζόσουν κάτι ανάλογο ή ακόμα δεν το έχεις πιστέψει πως έχεις αυτή την τεράστια ευκαιρία να βελτιωθείς και να μάθεις δίπλα τους;

«Όταν ξεκινάς κάτι, πάντα κάνεις όνειρα για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο κι εγώ είμαι απόλυτα ευτυχής που το ζω αυτό σε μικρή ηλικία, αφού μέσα από τις προπονήσεις και τις συμβουλές τέτοιων παικτών μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις και να γίνεις ακόμα καλύτερος».   

Πρώτη εμφάνισή σου στο γήπεδο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, πώς ένιωσες; 

«Υπέροχη εμπειρία! Αν και είναι Αύγουστος και η θερμοκρασία πολύ υψηλή, ο κόσμος βρέθηκε δίπλα μας, μας αγκάλιασε με την παρουσία του και είναι κάτι που πάντα ήθελα να ζήσω παίζοντας στο Καραϊσκάκη. Εξαιρετικό συναίσθημα να παίζεις γι’ αυτόν τον κόσμο».  

Σε δέκα ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, πιστεύεις πως η ομάδα θα είναι έτοιμη κι αν όχι σε τι ποσοστό ετοιμότητας πιστεύεις θα βρίσκεται;


«Πιστεύω βάσει και της εικόνας μας στα φιλικά προετοιμασίας που έχουμε δώσει ως τώρα, έχουμε δείξει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο από πλευράς ετοιμότητας, αν και δεν έχουμε φτάσει στο 100%. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος μεσολαβούν ακόμα 10 ημέρες προετοιμασίας για να δουλέψουμε σκληρά και να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα, όπως είναι και ο στόχος μας άλλωστε».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου