Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Ήθελε Βάργκας κι ο Ολυμπιακός»



Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας φέρεται να έκανε πρόταση στη Νάπολι για το δανεισμό του Εδουάρδο Βάργκας, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά στην ΚΠΡ!


Συγκεκριμένα, η  ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com»,  αποκαλύπτει πως για τον Εδουάρδο Βάργκας ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από την ΚΠΡ, ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας είχαν χτυπήσει  την τελευταία στιγμή  την πόρτα της Νάπολι για να τον κάνουν δικό τους!

Τόσο  οι πρωταθλητές Ελλάδας όσο και η τουρκική ομάδα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση στους «παρτενοπέι» για το δανεισμό του Χιλιανού επιθετικού, με οψιόν αγοράς.

Η  Νάπολι απέρριψε όμως και τις δύο προτάσεις και έτσι ο 24χρονος διεθνής Χιλιανός είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της «νεοφώτιστης» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ως δανεικός από τους Κυπελλούχους Ιταλίας.


Ο  Βάργκας μάλιστα, ανήκει στην ιταλική ομάδα από το 2012, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια, οι «παρτενοπέι» τον παραχώρησαν δανεικό αρχικά στην Γκρέμιο (2013) και πέρυσι στη Βαλένθια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου