Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Από το Τορίνο στην Νάπολι και τούμπαλιν


Ένας μικρός χαμός επικρατεί στα ΜΜΕ της Ιταλίας από το πρωί της Κυριακής (10/8) καθώς ο προορισμός του Μανωλά αλλάζει κάθε ώρα, με τον διεθνή στόπερ να πηγαίνει από την Γιουβέντους στην Νάπολι και το αντίθετο.


Μοιάζει απίστευτο, αλλά ένας Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι αυτή την στιγμή ο παίκτης που πολιορκεί τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της Ιταλίας. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μανωλά που έχει... τρελάνει εδώ και αρκετές ημέρες τους γείτονες, που από το πρωί της Κυριακής (10/8) έχουν δώσει ρεσιτάλ!

Και αυτό διότι σχεδόν κάθε ώρα (κυριολεκτικά) αλλάζουν το δρομολόγιο του 23χρονου στόπερ, στέλνοντας τον πότε στην Γιουβέντους και πότε στην Νάπολι...

Η τελευταία ενημέρωση του "Sky Italia" ήθελε τον Πέπε Μαρότα, γενικό διευθυντή της Γιουβέντους, να μιλάει επίσημα με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Μανωλά. Οι απαιτήσεις των Πειραιωτών ξεκινάνε από τα 15 εκ. ευρώ και οι "μπιανκονέρι" δίνουν κοντά στα 11 εκ. ευρώ προσφέροντας ως αντάλλαγμα και παίκτες (Σόρενσεν, Τσίκλερ, Μότα) ή ποσοστό μεταπώλησης κατά άλλες πηγές.

Αντίθετα η ιστοσελίδα "www.canalenapoli.it" κάνει μια σύντομη αναφορά στο φλερτ της Ρόμα με τον παίκτη (τονίζοντας πως η μεταγραφή του Μανωλά στους "τζαλορόσι" έμοιαζε τελειωμένη) και υποστηρίζει πως ενόψει της πώλησης του Φεντερίκο Φερνάντες στην Σουόνσι έναντι 10 εκ. ευρώ, η Νάπολι μπαίνει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Μανωλά.


Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα θέλει τους "παρτενοπέι" να διαθέτουν ολόκληρο το ποσό συν κάποια χρήματα ακόμη προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον διεθνή στόπερ, τονίζοντας πως ενδεχόμενη απόκτηση του παίκτη θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη στις τάξεις της Νάπολι.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου