Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

«Πρώτα Μήτρογλου, μετά Ζόνας»



Τα  ονόματα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή που είναι τα φαβορί για τη θέση του στράικερ είναι δύο, του Κώστα Μανωλά το πρώτο και του  Ζόνας Γκονσάλβες το δεύτερο.


  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lasprovincias.es, ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον Μήτρογλου και αναλόγως από εκεί και πέρα, θα αποφασίσει αν θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με τον Βραζιλιάνο.

Το  ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ολυμπιακός θέλει να περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης του Κώστα Μήτρογλου πριν ασχοληθεί με τον Ζόνας. Η ελληνική πλευρά εξετάζει τον παίκτη της Φούλαμ, που δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό στην αγγλική ομάδα την περασμένη σεζόν. Τώρα, επιθυμεί να αποκτήσει ξανά τον 26χρονο και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα τα δώσει όλα για τον Ζόνας Γκονσάλβες, έναν παίκτη που αρέσει στον Μίτσελ, τον προπονητή του Ολυμπιακού».

Και καταλήγει:


«Ο Ζόνας εν τω μεταξύ, συνεχίζει να προπονείται με τους Βιέρα, Πόστιγκα και Μπανέγκα, περιμένοντας την αναχώρησή του. Ο Βραζιλιάνος έχει προσφορές από την Πρέμιερ Λίγκ και την Μπενφίκα, ενώ τον έχουν προσέξει και ομάδες από την Αραβία. Στη λίστα των προτάσεων, προστέθηκε πρόσφατα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ομάδα που μετέχει στο Champions League. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως ο Ζόνας έχει όλο και λιγότερο χρόνο να αποφασίσει αυτή την εβδομάδα, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει σε δέκα ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου