Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ακόστα: "Πάνω από 4,5 εκ. δολάρια η μεταγραφή Μπενίτες"


Ο Χουάν Αλμπέρτο Ακόστα, πρόεδρος της Γκουαρανί, μίλησε για την μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό με κανονική μεταγραφή, το ποσοστό μεταπώλησης και τα χρήματα που θα εισπράξουν οι Παραγουανοί.
  
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε  ο Αλμπέρτο Ακόστα σε δηλώσεις του στο "Radio 1120" και το "Football in Style 1080":


"Υπήρχαν τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ήθελαν τον Μπενίτες. Δεν έκλεισε σε σύλλογο της Γερμανίας (σ.σ. Γκλάντμπαχ) και κατέληξε στην Ελλάδα. Η μεταγραφή του είναι κλεισμένη από όλες τις πλευρές. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που πήγε στον Ολυμπιακό, μια μεγάλη ομάδα. Θα πετύχει, το πιστεύω, θα κάνει καλή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο. Κρατήσαμε ποσοστό μεταπώλησης για τον Μπενίτες, που πήγε με κανονική μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Πουλήσαμε το 85% του "Κονέχο" και έμεινε σε εμάς το 15%.


Η μεταγραφή του Μπενίτες κόστισε περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια δολάρια και είναι χαρά για εμάς στην Γκουαρανί να δίνουμε ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό μας βοηθάει να εξελιχθούμε, να δουλεύουμε σωστά και να κερδίζουμε τίτλους", τόνισε χαρακτηριστικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου