Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Στις 26 Αυγούστου ξεκαθαρίζει για Πουλίδο



Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση από το Μεξικό το μέλλον του Άλαν Πουλίδο πρόκειται να αποσαφηνιστεί πλήρως στις 26 Αυγούστου. 

Και αυτό γιατί η Ομοσπονδία του Μεξικού τότε θα πάρει την τελική της απόφαση για την υπόθεση του παίκτη, ο οποίος περιμένει από αυτήν την ελευθέρας του. εκτός  από το τελικό της... πόρισμα η Ομοσπονδία θα έχει στις 26 Αυγούστου και συνάντηση με την διοίκηση της Τίγκρες αλλά και εκπροσώπους της πλευράς του παίκτη για τις απαιτούμενες εξηγήσεις.

 Από μέρους του ο Πουλίδο έχει μηνύσει τους  πάντες και θα περιμένει τα νεότερα τόσο από την Ομοσπονδία της χώρας του όσο και στην συνέχεια από την FIFA αλλά και το CAS. Ο  Ολυμπιακός θα πρέπει λοιπόν να  περιμένει τον παίκτη μέχρι τα τέλη Αυγούστου, κάτι που λίγο έως πολύ ήταν γνωστό καθότι ο Πουλίδο ανέμενε την σχετική εξέλιξη στις 25 Αυγούστου.


Πάντως  έχουν ήδη προκύψει μεγάλες και σοβαρές ευθύνες της Τίγκρες μετά τα δύο συμβόλαια που εμφανίστηκαν να υπάρχουν. Οι ερυθρόλευκοι από μέρους τους δεν έχουν αφήσει έτσι την υπόθεση, έχοντας κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις και έχοντας διασφαλίσει και ορισμένα σημαντικά για την υπόθεση έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου