Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Συμφώνησε με Χάντερ (video)


Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Οθέλο Χάντερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπράιαν Ντάνστον στη θέση "5".


Οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν σε συμφωνία με τον Οθέλο Χάντερ, τον παίκτη που θα ενισχύσει την φροντ-λάιν της ομάδας. Ο Χάντερ θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Ηλυσιακό. Πέρσι αγωνίστηκε στη Σιένα αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, ειδικά στα παιχνίδια που έδωσε στους τελικούς κόντρα στο Μιλάνο.

Ο Χάντερ είχε 15.6 πόντους και 7.5 ριμπάουντ στους τελικούς της Lega απέναντι στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα είχε 9.0 πόντους (54% στα δίποντα, 65% στις βολές), 6.8 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Στην Euroleague είχε 6.3 πόντους (51% στα δίποντα), 6.7 ριμπάουντ και 1.1 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής. Στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είχε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 κοψίματα στην Ιταλία και 6 πόντους, 10 ριμπάουντ στο ΣΕΦ. Τέλειωσε πάντως την κανονική περίοδο μες στην πρώτη 10άδα (7ος) των ριμπάουντ και των μπλοκέρ (10ος).

Αποφοίτησε από το Οχάιο Στέιτ και μετά το σύντομο πέρασμα του από το ΝΒΑ και τους Χοκς ήρθε στην Ευρώπη και τον Ηλυσιακό. Εν συνεχεία έπαιξε στην Σάσαρι, στην Κίνα, στην Ουκρανία, στην Ισπανία (Βαγιαδολίδ), για να καταλήξει στην Σιένα.
  

Φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα, έχοντας όλα τα στοιχεία που ζητάει από τους ψηλούς ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Χάντερ θα αποτελέσει μαζί με τους Ντάνστον, Καββαδά και τους Πρίντεζη-Πέτγουεϊ-Αγραβάνη τη φροντ-λάιν των Πειραιωτών.




Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου