Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δεν το βάζουν κάτω οι Τούρκοι για Σπανούλη



Η  φαντασία των Τούρκων δημοσιογράφων, που έχουν βαλθεί να μεταγράψουν με το… ζόρι το Βασίλη Σπανούλη είναι ανεξάντλητη.


Από  πέρυσι  ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ και προ καιρού είχαν υπάρξει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησής του, για χάρη των Τούρκων. ουδέποτε επιβεβαιώθηκε το σενάριο, ενώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως  ο 31χρονος γκαρντ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Πειραιώτες και δεν είναι διατεθειμένος να το σπάσει.

Οι  Τούρκοι ωστόσο φαίνεται, πως δεν το βάζουν κάτω. Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά του NTV Spor, αναφέρει πως οι διοικούντες τη Γαλατάσαραϊ είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να μείνει ελεύθερος και να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.


Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, καθώς δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης. Ο Βασίλης Σπανούλης προς το παρόν συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του, μαζί με την οικογένειά του, και φυσικά πρόκειται να τιμήσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες, καθώς δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει το σύλλογο στον οποίο είναι ηγέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου