Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Μαθαίνει αντιπάλους ο Ολυμπιακός

  
Ο  Ολυμπιακός σήμερα (10/07, 13.00) θα μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους της φετινής Ευρωλίγκας, στη Βαρκελώνη.


Ο Ολυμπιακός, όπως και ο «αιώνιος», θα μπουν στην κληρωτίδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου για να μάθουν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην πρώτη φάση. Στο  πρώτο γκρουπ δυναμικότητας  έχουν τοποθετηθεί, μαζί με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, τις οποίες και αποφεύγουν, όπως και τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ήδη  στην πρωτεύουσα της Καταλονίας βρίσκονται τρεις εκπρόσωποί τους, ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος, ο διευθυντής μάρκετινγκ και εμπορικής ανάπτυξης Νίκος Λεπενιώτης και ο διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Χρήστος Μπαφές.

Αρχικά  από την κλήρωση θα προκύψουν οι τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων της κανονικής περιόδου. Ακολούθως, με βάση τις βαθμολογίες των ομίλων της κανονικής περιόδου, θα συγκροτηθούν τα γκρουπ της δεύτερης φάσης, του Top 16. Αντίστοιχα, από τις βαθμολογίες των ομίλων του Top 16 θα βγουν τα ζευγάρια της φάσης των πλέι οφ, που είναι νοκ άουτ. Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των έξι ομίλων της κανονικής περιόδου σύμφωνα με την Ευρωλίγκα και τα αποτελέσματα των ομάδων στις διοργανώσεις της…

Α’ Γκρουπ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης
Β’ Γκρουπ: Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκός, Βαλένθια, Έφες Αναντόλου
Γ’ Γκρουπ: Μάλαγα, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Λαμποράλ Κούτσα, Ζαλγκίρις Κάουνας
Δ’ Γκρουπ: Άλμπα Βερολίνου, Γαλατάσαραϊ, Αρμάνι Μιλάνο, Νίζνι Νόβγκοροντ
Ε’ Γκρουπ: Ερυθρός Αστέρας, Τσεντεβίτα, Μπάγερν Μονάχου, Σάσαρι
ΣΤ’ Γκρουπ: Τουρόφ, Νεπτούνας, Λιμόζ, Ομάδα που θα προκριθεί από τον προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας.


-Στα προκριματικά θα διεκδικήσουν την τελευταία θέση στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας οι Βιλερμπάν, Νίμπουργκ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ζιελόνα Γκόρα, Στρασμπούργκ, Οστάνδη, Ούνιξ Καζάν και VEF Ρίγα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου