Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Στο Λας Βέγκας ο Σταυρόπουλος


Ο  Χρήστος Σταυρόπουλος βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το Summer League.


Μετά  τη Βαρκελώνη ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού δεν επέστρεψε στη χώρα μας, αλλά αναχώρησε κατευθείαν για τις ΗΠΑ και το Λας Βέγκας, προκειμένου να δει από κοντά τους αγώνες του Summer League που ξεκίνησε χθες (11/07). Έτσι θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει διάφορους παίκτες, αλλά και να μιλήσει με ανθρώπους του ΝΒΑ με τους οποίους οι Πειραιώτες διατηρούν πολύ καλά σχετικά. Εξάλλου, κάθε χρόνο μέλος του τεχνικού τιμ συνεργάζεται με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ επαφή υπάρχει και με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους έπαιξαν φιλικό πριν από κάποια χρόνια κι έκτοτε διατηρούν επαφές.


Τον  τελευταίο καιρό στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει το βλέμμα τους και προς την αμερικανική αγορά, για την ανεύρεση παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειάς τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, μάλιστα, έχουν ήδη εξετάσει ουκ ολίγα ονόματα παικτών που δεν αποκλείεται να αποτελέσουν στο μέλλον μεταγραφικό στόχο τους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου