Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Επισημάνσεις Μίτσελ σε Παπάζογλου, Σιόβα και "μικρούς"

O Mίτσελ όπως συνηθίζει είχε μετά την προπόνηση τετ-α-τετ με τον Παπάζογλου για του ξεκαθαρίσει πως θέλει να κινείται, όπως επίσης με Σιόβα και τους «μικρούς».



 Για  περίπου 4 λεπτά ο Μίτσελ παρουσία του μεταφραστή της ομάδας εξηγούσε στον Θανάση Παπάζογλου το πως θέλει να λειτουργεί στην επιθετική γραμμή.

Ο  Ισπανός τεχνικός απευθυνόμενος στον παίκτη του, προκειμένου να γίνει ουσιαστικότερος και αποτελεσματικότερος του επισήμανε:
 «Όταν δεν έχεις την μπάλα στα πόδια σου δεν πρέπει να μένεις σταθερός σε ένα σημείο. Να κινείσαι διαγώνια και να διεκδικείς την μπάλα.  Έχασες ένα τελείωμα στην άσκηση; Δεν πειράζει. Συνεχίζεις.  Γυρίζεις πίσω και ξαναμπαίνεις στην φάση. Διεκδικείς και εξακολουθείς να προσπαθείς».


Ακόμα, ο προπονητής των ερυθρολεύκων  μίλησε και με τον Σιόβα για μία συγκεκριμένη φάση. Έκανε πλάκα μαζί του όπως και με τους Έλληνες πιτσιρικάδες, από τους οποίους ήθελε να ακούσει το πως τους φαίνονται οι προπονήσεις έως τώρα. Επίσης τα είπε πιο πολύ με τον Βατουσιάδη και τον Αυλωνίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου