Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ράντονιτς: «Φανταστική ατμόσφαιρα στα ματς με τον Ολυμπιακό»


Για  την κλήρωση και τα ματς με τους Πειραιώτες μίλησε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονις.
  
Ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα και ο προπονητής της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε μία πρώτη εκτίμηση της κλήρωσης.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος κόουτς ανέφερε πως:


«Σίγουρα ο Γ' όμιλος είναι ο πιο δύσκολος και χαίρομαι που δεν βρισκόμαστε σε αυτόν. Ο δικός μας όμιλος διαθέτει επίσης ποιότητα και εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Ακόμη δε μπορούμε να προσδιορίσουμε το στόχο μας αφού πρέπει πρώτα να διαμορφωθεί το ρόστερ μας. Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις εμπειρίες από την περασμένη σεζόν».

Τέλος ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε και στην άριστη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό:

«Οι φίλαθλοι μας θα δουν δύο πολύ όμορφα ματς τα οποία θα διεξαχθούν σε φανταστική ατμόσφαιρα αφού υπάρχουν άριστες σχέσεις των οπαδών μας».

Με  τη σειρά του ο Ντάβορ Ρίστοβιτς, διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα συμπλήρωσε:


 «Είμαστε χαρούμενοι για τον όμιλο. Θα έχουμε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο Βελιγράδι. Οι φίλοι μας θα τα λατρέψουν και ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν. Αυτή η χρονιά θα είναι κάπως πιο εύκολη, καθώς δεν θα είμαστε rookie στη διοργάνωση. Θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να προκριθούμε στο Top 16. Αλλά πρώτα θα το διασκεδάσουμε, όπως κάναμε πέρυσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου