Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Διάκριση για Ολυμπιακό από Ευρωλίγκα



 Λεπενιώτης: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την βράβευση αυτή"

Οι  «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την 2η θέση στην Ευρώπη στο Marketing, ανεβαίνοντας μάλιστα μια θέση στη σχετική λίστα

Η  ALBA Βερολίνου αναδείχθηκε πρώτη στο διαγωνισμό Devotion Marketing Awards της Ευρωλίγκας,  ενώ την τρίτη θέση η Σάσκι Βασκόνια.


Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ολυμπιακός βραβεύτηκε για το loyalty πρόγραμμα που έχει αναπτύξει με τη συνεργασία του με την Τράπεζα Πειραιώς με το λανσάρισμα Olympiacos BC World MasterCard, συνδυάζοντας την  εμπορική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και την καθημερινή σύνδεση των φιλάθλων με την ομάδα, οι οποίοι μπορούν να απολαμβάνουν διάφορα προνόμια.

Επίσης, η συμμετοχή και άλλων χορηγών στο πρόγραμμα, αλλά και συνεργατών της ομάδας, οδηγεί στην ανάπτυξη ενός προγράμματος πιστότητας, το οποίο έχει μεγάλη προοπτική.

Ο κ. Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε σχετικά με αυτό:


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την βράβευση αυτή καθώς και για το γεγονός ότι τα τελευταία 3 χρόνια είμαστε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και εκτός παρκέ, σε θέματα marketing και εμπορικής ανάπτυξης. Το πρόγραμμα για το οποίο βραβευτήκαμε, ανάμεσα σε άλλα, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα για τα ερχόμενα έτη καθώς η Olympiacos BC MasterCard θα είναι το απόλυτο εργαλείο για όλους τους φιλάθλους μας με ιδιαίτερα προνόμια και αποκλειστικές εμπειρίες. Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την υπέροχη και ομαδική δουλειά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου